30 Χρόνια στον 'Αέρα'..Κανάλι Ένα 90,4 fm

Προτεραιότητα στον ακροατή! Προτεραιότητα στην ενημέρωση! Βήμα στον πολίτη! Η φωνή του Πειραιά στα ερτζιανά είναι μία! Κανάλι Ένα στους 90,4! Η συχνότητα της ενημέρωσης, της μουσικής, των ακροατών ! 30 χρόνια Κανάλι Ένα!
Συνεχίζουμε τη μετάδοση, συνεχίζετε την ακρόαση! 30 χρόνια στον παλμό της επικαιρότητας! 30 χρόνια η φωνή του Πειραιά 30 χρόνια Κανάλι Ένα Ο σταθμός του Πειραιά που βρίσκεται καθημερινά μέσα στην επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη μουσική! 30 χρόνια Κανάλι Ένα η συχνότητα της πόλης!
To Κανάλι Ένα 90,4 FM- το Κανάλι του Πειραιά μας! 30 χρόνια στη Μπάντα των FM ..- 30 Χρόνια από τους 90,4 FM .. Εκπέμπει ΠΕΙΡΑΙΑ ..και τώρα μέσω του www. kanaliena.gr  ,συνδέει το Λιμάνι μας με όλη τη Γη.. - Συνδεθείτε Μαζί μας ..! 30 Χρόνια Κανάλι Ένα στους 90,4 FM  … είναι μόνο η ΑΡΧΗ..!
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου