Οι Παριανοί τίμησαν τα 90χρονα της Προοδευτικής..

Στην ωραία και φιλόξενη Πάρο βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 1η Απριλίου η ομάδων των βετεράνων της Προοδευτικής. Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας του Κορυδαλλού, αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς την ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Πάρου και Αντίπαρου. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου φίλων στήριξης του κέντρου υγείας του νησιού.
Η αναμέτρηση ήταν άκρως θεαματική. Στο ξεκίνημά της, οι «άσοι» της τοπικής ομάδας, θαρρείς και χόρευαν «αγέρανο», προηγήθηκαν 3-0 με τρία γκολ του Γιώργου Μοστράτου. Οι βετεράνοι της Προοδευτικής απέδειξαν ότι κρατάνε τα κότσια τους παρά τα χρονάκια τους και με αντεπίθεση διαρκείας έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, καθώς  με τρία γκολ του Μπάκουλη και ένα του Κουμεντάκου πήραν τη νίκη με 4-3.


Ακολούθησαν βραβεύσεις με κεντρικό σημείο αναφοράς τον Τάσο Κοπανίδη τον οποίο τίμησαν και οι δύο ομάδες. Η αποστολή της Προοδευτικής φιλοξενήθηκε στο δημοτικό ξενώνα Λευκών, ενώ η ξενάγηση περιλάμβανε και επίσκεψη στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Παριανούς που με επικεφαλής τη δημοτική αρχή του νησιού τίμησαν την ομάδα της Προοδευτικής.
Και για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΡΟΥ: Μίρι, Αντωνόπουλος, Μπίντικα, Αλιπράντης, Μανιώτης Δ., Μπουρουτζίκας, Βαρθακούρης, Χάλας, Ρούσσος, Μοστράτος, Δεληγιάννης, Δαφερέρας, Αποστόλου, Σκαραμαγκάς, Σταθόπουλος.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ: Παγωνίδης, Βιδάλης, Κασιδιάρης, Φουράκης, Δασκαλάκης, Καλαμαράς, Ιωαννίδης, Βαφειάδης, Ξανθόπουλος, Κουμεντάκος, Μανδρέκας, Μάλλιαρης, Κοπανίδης, Τσαγκαβέλης, Νικολαίδης, Τζαβάρας, Μπάκουλης, Τζιαμαλής.
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου