Φίλοι των Beatles ετοιμαστείτε!..

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο αναμένεται να γιορτάσει η μεγάλη οικογένεια των Beatles τα «γενέθλια» του «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band». Το εμβληματικό album των «σκαθαριών» έγινε 50 ετών και στις 26 Μαΐου  θα κυκλοφορήσει μια τριπλή πολύ σπέσιαλ έκδοση.
Στις νέες κυκλοφορίες θα περιλαμβάνεται ένα νέο mix του δίσκου, ενώ στην deluxe έκδοση θα υπάρχουν δύο CD και δύο βινύλια. Τέλος θα κυκλοφορήσει και μια super deluxe έκδοση με έξι CD.
Από τις εκδηλώσεις στο Λίβερπουλ για τα 50 χρόνια(Peter Byrne/PA via AP)
Σε όλες θα υπάρχουν ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις από τα 13 κομμάτια του album. 
Μία «γεύση» από το νέο Sgt. Pepper's
Για τους... πολύ φανατικούς υπάρχει και η super έκδοση η οποία θα περιλαμβάνει και 33 ηχογραφημένα κομμάτια από εκείνη την περίοδο, τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά.
Θα περιλαμβάνει, ακόμη και μια νέα έκδοση του ντοκιμαντέρ του 1992 για τη δημιουργία του Sgt. Pepper's , αλλά και ένα βιβλίο 144 σελίδων στο οποίο θα υπάρχει μια εισαγωγή από τον Paul McCartney. Το βιβλίο θα «εξερευνά» τις ιστορίες πίσω από τον σπουδαίο αυτό δίσκο, από τα κομμάτια μέχρι το εξώφυλλο και άλλα πολλά.πηγη :efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου