Αισιοδοξία Βασιλειάδη για το αύριο του ποδοσφαίρου

Ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά το τέλος της οποίας ο υφυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι «υπήρξαν διαφωνίες για κάποια θέματα, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό» και τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και πως «όλοι έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε».
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα διοικητικά στελέχη των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Γιάννης Βρέντζος, Χρήστος Παναγόπουλος, Μάκης Γκαγκάτσης και Μηνάς Λυσσάνδρου, αντίστοιχα. Τη διοργανώτρια αρχή εκπροσωπούν ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Στο καλωσόρισμά του ο υφυπουργός ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και υπογράμμισε: «Είναι ευκαιρία να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε ένα καθεστώς πλήρους ευνομίας και ηρεμίας. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε σε βάθος όλα τα θέματα». Η συζήτηση ξεκίνησε από τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Αύριο ο κ. Βασιλειάδης είναι πιθανό να συναντήσει και τη διοίκηση της ΕΠΟ.


(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου