Η Ε.Π.Σ.Π. Ενημερωνει..

Με νέο του έγγραφο προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος, το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει οριστικά από το Πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
 Ως εκ τούτου ο αγώνας  ΠΗΓΑΣΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ του ερχόμενου Σαββατοκύριακου ματαιώνεται και θα εφαρμοσθούν οι διατάξεις που  προβλέπει το άρθρο 21 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών ομάδων.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ – Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 19.03.2017 στο γήπεδο  ΔΗΜ.ΡΕΝΤΗ, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της  Ε.Π.Σ. Πειραιά Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ – Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ της 19.03.2017 αφού δεν παρουσιάσθηκε η ομάδα του στο γήπεδο Ρέντη  την ώρα του αγώνα (άρθρο 21 παρ. 2 α, αα του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).
β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  υπέρ του σωματείου Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου  Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ.
γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ,  αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 2.α του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).
Το σωματείο Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ επιβαρύνεται  με τα έξοδα διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα. 2. Αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά, ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββάτο 25 .03.2017  στο γήπεδο ΣΕΦ, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ της 25.03.2017 αφού δεν παρουσιάσθηκε η ομάδα του στο γήπεδο ΣΕΦ  την ώρα του αγώνα (άρθρο 21 παρ. 2 α, αα του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).
β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  υπέρ του σωματείου ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ   με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ. 
γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα επίσης τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ καθώς επίσης  αφαιρεί δύο ( 2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 2.α του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

3.Στον κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Α. εκπρόσωπο του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα που διπλασιάζεται σε δύο μήνες λόγω υποτροπής και χρηματική ποινή 50€ (αγώνας ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 19.3.2017).

4.Στο σωματείο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50€ (αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ στις 19.3.2017).

5.Στον κ. ΔΑΡΔΑΝΟ Γ. εκπρόσωπο του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή  50€ (Τελικός Κυπέλλου ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 18.3.2017).

6.Απαλλάσσονται τα σωματεία ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Τελικός Κυπέλλου ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 18.3.2017).


7.Στο σωματείο ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ επιβάλλεται χρηματική ποινή 70€ (αγώνας ΚΑΡΑΒΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 12.3.2017).


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου