Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις χάσετε..

«Η αντιπολίτευση βρίσκεται σε βέρτιγκο» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας παρατήρησε ότι έβαλε όλα τα λεφτά του στην καταστροφή και τώρα που αυτή δεν ήρθε, αισθάνεται αμήχανα.
«Κατανοώ το βέρτιγκο στο οποίο βρίσκεται η αντιπολίτευση και γι’ αυτό θα είμαι πιο επιεικής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ανέφερε ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τις προτάσεις για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για θέματα Υγείας.
Μάλιστα ο κ. Τσίπρας είπε ότι η συμπεριφορά του κ. Μητσοτάκη είναι σαν του τζογαδόρου που πάει στο καζίνο και χάνει συνεχώς.
Σε ό,τι αφορά το αίτημα της ΝΔ για εκλογές άμεσα, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως κινδυνεύουν να γίνουν οι γραφικοί του χωριού και για τον κ. Μητσοτάκη ότι κινδυνεύει να είναι ο πρώτος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα ζητάει για τέσσερα χρόνια εκλογές κι αυτές δεν θα γίνονται και όταν γίνουν θα τις χάσει. «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και όταν γίνουν θα τις χάσετε κιόλας» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη συμφωνία της Μάλτας και τόνισε πως «πήραμε μια συμφωνία συνολική και ξεκαθάρισαν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος», ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση έμεινε να μετρά τις αντιφάσεις της.

«Αποδειχθήκαμε ανίκανοι στις μίζες και στη ρεμούλα»
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας έδωσε απάντηση στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι η πιο ανίκανη.
«Ναι πράγματι κύριοι της αντιπολίτευσης είμαστε ανίκανοι, ξέρετε σε τι; Είμαστε ανίκανοι στις μίζες, στη ρεμούλα, στη διασπάθιση δημόσιου χρήματος, στη διαφθορά, στις κομπίνες. Σε αυτά αποδειχθήκαμε ανίκανοι γιατί ικανοί σαν και εσάς σε αυτά δεν θα υπάρξουν ποτέ, ποτέ σε αυτόν τον τόπο», επισήμανε.
«Εσείς αρχίσατε να απολογείστε ήδη πριν ξεκινήσει η λειτουργία της Εξεταστικής Επιτροπής»
«Εσείς αρχίσατε να απολογείστε ήδη πριν ακόμα ξεκινήσει η λειτουργία της Εξεταστικής Επιτροπής», είπε, στη συνέχεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ, είπε ότι έδειξε πως βρίσκεται σε «πανικό» και «εκνευρισμό» και σχολίασε: «Εσείς θέλετε να σας δώσουμε και τιμητικές πλακέτες!».

πηγη : coolnews.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου