Ζευγάρια με εκρηκτική χημεία..

Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε το σεξ αρκετές φορές το εικοσιτετράωρο. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν το βγάζουν απ’ το μυαλό τους. Είναι η πρώτη, η τελευταία κι όλες οι ενδιάμεσες σκέψεις τους μέσα στη μέρα. Τι γίνεται άραγε, όταν δύο τέτοιοι άνθρωποι συναντηθούν;Όταν και οι δύο έχουν στο μυαλό τους το σεξ κάθε ώρα και στιγμή, μοιάζει φυσικό κι επόμενο να το κάνουν πράξη· κάθε στιγμή. Όποτε βρεθούν, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πετάξουν τα ρούχα τους και να πέσουν με ορμή ο ένας πάνω στον άλλο.
Μπορεί να φερόταν πάντα έτσι ή να είναι κάτι που τους συμβαίνει επειδή γνώρισαν κάποιον που τους αναστατώνει. Ίσως να ήταν για μεγάλο διάστημα στην πείνα και προσπαθούν να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο.
Δεν έχουν απαραίτητα σχέση, αλλά σίγουρα έχουν σεξουαλική συμβατότητα κι αν είναι απλώς friends with benefits ή-για να λέμε τα πράγματα ακριβώς με το όνομά τους-fuck buddies, φέρουν επάξια αυτόν τον τίτλο κι υπηρετούν στο έπακρο το λόγο ύπαρξης αυτού του δεσμού.Αν πάλι έχουν σχέση, κατά πάσα πιθανότητα είναι ακόμη φρέσκια και δεν μπορούν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά απ’ τον άλλο. Η χημεία τους είναι εκρηκτική κι όταν αγγίζονται, σχεδόν βλέπουν τις σπίθες να τους καίνε. Διακατέχονται από μια ανεξέλεγκτη σεξουαλική μανία, που τους κατευθύνει και τους οδηγεί με ακρίβεια στις ερωτογενείς ζώνες του άλλου.Αγγίζονται διαρκώς κι όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, χαϊδεύονται πάνω από τα ρούχα σε επιτρεπτά ή και σε ανεπίτρεπτα σημεία, όταν τους παρέχεται κάλυψη, μέχρι να μπορέσουν να ξεντυθούν. Τα χουφτώματα τούς προκαλούν ρίγη και φτάνουν ένα βήμα πριν από το τρέμουλο του οργασμού.
Έχουν ανάγκη τη συνεχή επαφή και ικανοποίηση του γενετήσιου ενστίκτου και τα αγγίγματα αυτά είναι η υπενθύμιση του βαθμού της έλξης που ασκούν ο ένας στον άλλο. Ο πόθος τους είναι τέτοιος που δεν μπορούν να κρατηθούν και σβήνουν την κάψα τους στα πιο απίθανα μέρη.
Είναι τέτοια η λύσσα τους, που τρίβονται μέχρι να μην αντέχουν πια και παρακαλάνε τον άλλο να τους φτάσει στο βίαιο αποκορύφωμα. Δεν τους σταματά τίποτε, ούτε καν το ενδεχόμενο να γίνουν αντιληπτοί. Το αντίθετο μάλιστα· τους φτιάχνει περισσότερο.Έχουν παρθεί σε όλα τα μέρη του σπιτιού, ακόμη και στο μπαλκόνι. Δεν προλαβαίνουν να μπουν στο εσωτερικό, αφού είναι έτοιμοι να τελειώσουν και μόνο στη σκέψη της διείσδυσης. Το ίδιο αίσθημα νιώθουν όπου κι αν βρίσκονται.
Έτσι το αυτοκίνητο έχει γίνει πολλές φορές τόπος συνεύρεσης. Αλλά τίποτε δεν τους αποθαρρύνει. Όταν είναι μαζί ερεθίζονται τόσο, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να χωθούν στην πρώτη σκοτεινή πιλοτή, στο άδειο παρκάκι, ή κάπου απόμερα ακόμη και υπό το φως του ήλιου, μην υπολογίζοντας τον κίνδυνο, που ίσα-ίσα εντείνει την ηδονή.Το σεξ συμπεριλαμβάνεται στο καθημερινό πρόγραμμα με συχνότητα μεγαλύτερη κι από αυτή των κορναρισμάτων σε ώρα αιχμής. Αρχίζουν με την πρώτη καλημέρα, όποτε και όσες φορές καταφέρουν να ξεκλέψουν χρόνο μέσα στη μέρα και εννοείται πως δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτο το βράδυ, οπότε και επιδίδονται στην αγαπημένη τους ασχολία μέχρι αφυδάτωσης.
Δε χορταίνουν, όσες φορές κι αν συνευρεθούν. Περιμένουν με πάθος την επόμενη κι η αναμονή τούς αναστατώνει περισσότερο. Υγραίνονται και μόνο που φαντάζονται τι θα ακολουθήσει. Νιώθουν να φλέγονται και στέλνουν μεταξύ τους πικάντικα μηνύματα, που θα κόλαζαν και Φραγκισκανό μοναχό.
Χτίζοντας το έδαφος, μόλις συναντηθούν είναι αναμενόμενο να βγάλουν τα ρούχα τους όπως-όπως και να κάνουν σεξ σαν να θέλουν να φάνε ο ένας τον άλλο. Μόλις τελειώσουν, στη θύμηση όσων μόλις προηγήθηκαν, διεγείρονται και περνάνε άμεσα στον επόμενο γύρο.Είναι αχόρταγοι. Το σεξ τους είναι καυτό και παθιασμένο και η ενέργειά τους μοιάζει ανεξάντλητη. Το ίδιο και η ευρηματικότητά τους, αφού με την εναλλαγή χώρων, αναγκάζονται να δοκιμάζουν νέες στάσεις και κινήσεις, που τους προσφέρουν νέες σεξουαλικές εμπειρίες.Μέχρι να εξαντλήσουν τα αποθέματα ενέργειας και υγρών, θα αρκεί ένα βλέμμα για να τους ανάψει και θα συνουσιάζονται με θέρμη, ώσπου να σβήσει η ακόρεστη δίψα τους.

Επιμέλεια Κειμένου Μαρίας Βαή: Σοφία Καλπαζίδου /klik.gr
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου