..Σεριφος , Παρος , Κουφονησια ..τα Νησια των Αποδρασεων..και το Καλοκαιρι 2017..

ΣΕΡΙΦΟΣ : Σε πιο κοντινή απόσταση, χωρίς όμως να στερείται ομορφιάς και κόσμου, η Σέριφος διαθέτει κλίμα που μπορεί να συνδυάσει τόσο τις μεγάλες παρέες, όσο και τα ζευγάρια και τις οικογένειες, έτσι ώστε όλοι να συνυπάρχουν αρμονικά στο νησί. Στο κάμπινγκ της θα βρείτε πολύ νέο κόσμο, ο οποίος πάει για μπάνιο στην Ψιλή Άμμο και στο Λιβάδι και που συναντιέται το βράδυ για να ζήσει το nightlife του νησιού.
ΠΑΡΟΣ : Το νησί που επιλέγουν όσοι μόλις ενηλικιώθηκαν και πάνε τις πρώτες τους διακοπές μόνοι, αλλά και οι τριαντάρηδες που θέλουν να ζήσουν ανέμελες διακοπές με φουλ διασκέδαση είναι η Πάρος, γ’ αυτό κάθε χρόνο «βουλιάζει» από τη νεολαία και το παρεΐστικο κλίμα. Ειδικά η Νάουσα σφύζει από ζωή ξεκινώντας από τον Ιούλιο, όπου και συγκεντρώνεται όλη η νυχτερινή ζωή του νησιού, και το μπάνιο συνοδεύεται από ποτό, δυνατή μουσική και χορό στα διάφορα beach bar του νησιού, από την περίφημη Punda Beach μέχρι τη Σάντα Μαρία.
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ : Σε μέγεθος που επιτρέπει να γίνει σε όλο το νησί μια τεράστια παρέα, το Πάνω Κουφονήσι είναι γεμάτο ρακέτες, γέλια, παρέες όλων των ηλικιών, που περνούν την ημέρα τους σε μια από τις υπέροχες παραλίες του, με προτίμηση την Ιταλίδα. Το βράδυ, αφού ξεβγάλουν τα αλάτια και αρωματιστούν, όλοι συναντιούνται στο «Σορόκο» και το Nikitas Bar, αλλά και τα υπόλοιπα bar του νησιού. Αν θελήσετε την ησυχία σας, μια σκηνή κι ένα sleeping bag είναι όλα όσα χρειάζεστε για να τη βρείτε στο Κάτω Κουφονήσι.
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου