Στις 8 Ιουλίου το 2ο συνέδριο των Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας

Την διεξαγωγή του 2ου Συνεδρίου των Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας, αποφάσισε η προσωρινή Εκτελεστική Επιτροπή .
Στην διευρημένη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του «Αθήνα 9.84» στην Αθήνα  Αθήνα,  αποφασίστηκε  το 2ο συνέδριο  να γίνει στην Αθήνα και να τεθεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.
Στο συνέδριο του Ιουλίου, σε συνέχεια της σημαντικής πρωτοβουλίας που πήρε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης με την διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου των δημοτικών ΜΜΕ τον Ιούλιου του 2016, θα συγκροτηθεί επίσημα Ενωση Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας με στόχο την πιο συγκροτημένη αντιμετώπιση των θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν  τα Δημοτικά ΜΜΕ, την καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους για την ανάδειξη της τοπικής δημοσιότητας και του ιδαίτερου ρόλου που παίζουν στην ενημέρωση των δημοτών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του 2ου Συνεδρίου θα έχει ο «Αθήνα 9.84», και θα ενταχθεί στο πλαίσιο τωνεκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, με τη συμβολή του «Επικοινωνία fm» και την αρωγή του «Καναλιού 1» του Πειραιά, που επίσης γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας του. 


Στη συνεδρίαση της προσωρινής Εκτελεστικής Επιτροπής  συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Δημοτικά ΜΜΕ, τόσο με την ασαφή νομοθεσία που εξακολουθεί να διέπει τη λειτουργία τους, όσο και την άνιση και αυθαίρετη αντιμετώπισή τους από ορισμένες αρχές.

Στην διευρυμένη συνεδρίαση  της Προσωρινής Εκτελεστικής Επιτροπής συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του «Αθήνα 9.84», Μιχάλης Κυριακίδης, , από την ΔΕΠΘΕ Θεσσαλονίκης, ο Γεν. Διευθυντής Φίλιος Στάγκος, από το «Κανάλι1» του Πειραιά, ο πρόεδρος  Παν Αβραμίδης και  ο αντιπρόεδρος Στ. Μπρατσόλης , Ν. Μπουρσινός, και Γ. Παπαδημητρίου, από την ΔΕΠΕ Τρίπολης, ο πρόεδρος Τριαντ. Σωτηρόπουλος , ο Δημ. Μανιατάκος και αργ. Καρδαράς,  από την ΔΕΠΕ Ιωαννίνων, ο πρόεδρος  Κων. Λαόσογλου, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πρέβεζας, ο πρόεδρος  Γερ. Ντίτσος, από την Επικοινωνία FM, η πρόεδρος Μαίρη Αρώνη,  ο αντιπρόεδρος  Δημ.  Κεϊμπίνος, από την ΡΕΔΗΣΕ Σύρου, ο Πέτρος Φρέρης μέλος του ΔΣ.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου