Η Ε.Π.Σ.Π. Ενημερωνει

Η  E.E. της Ε.Π.Σ. Πειραιά συγχαίρει την νικήτρια ομάδα του Σαββατιάτικου αγώνα μπαράζ, «Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ» για  την κατάκτηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
Επίσης συγχαίρει την πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας Α.Π.Ο.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ
για το ήθος της.

Πρέπει να γίνει γνωστό ότι η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Πειραιά σε συνεννόηση με τις την Ε.Π.Σ. Αθηνών  και  Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, απέστειλε το υπ΄ αρ. 1116 της 16/5/2017 έγγραφο - για δεύτερη φορά-προς της  Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ, όπου ζητά να γίνει άμεσα επανεξέταση του θέματος της ανόδου των δύο πρωταθλητριών ομάδων.

Θέμα για το οποίο η Π.Δ.Ε. είχε αναγνωρίσει με έγγραφο της την αδικία που επέφερε η προηγούμενη διοίκηση της  ΕΠΟ και υποσχέθηκε αποκατάσταση αυτής.

Επίσης με το υπ΄ αρ.1152 της 24/5/2017  έγγραφο, που απεστάλη προς την Ε.Π.Ο.  η Ε.Π.Σ. Πειραιά, γνωστοποίησε  ότι  στηρίζει την θέση του σωματείου μας Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ για την άνοδο των δευτεραθλητριών ομάδων – ειδικά στην περίπτωση που ομάδες της  Football League δεν θα πάρουν αδειοδότηση. 

Υπάρχει αισιοδοξία ότι τα θέματα αυτά θα συζητηθούν με θετική έκβαση στην προσεχή Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 29     Ιουνίου.Κλήσεις σε απολογία
Από την Πειθαρχική Επιτροπή  καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  (αγώνας της 27.5.2017 ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ) και το σωματείο ΑΣΧ  ΠΟΣΕΙΔΩΝ  (αγώνας της 28.5.2017 ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ).
*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της  Ένωσης  έως και 3 ημέρες από την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

*Σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε ο Χρήστος Θάνος ,μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε. Μοσχάτου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νικαίας- ευτυχώς έχοντας αποφύγει κάθε κίνδυνο.
Τα μέλη της Ε.Ε. της Ένωσης του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου