Σενάριο για Τοροσίδη..

Βάις, Κάμπελ είναι μέχρι στιγμής δύο ονόματα από το παρελθόν που... απασχολούν τον Ολυμπιακό. Έχει προστεθεί, πάντως και ένα τρίτο και πρόκειται για αυτό του Βασίλη Τοροσίδη. Του παίκτη που ήρθε στην ομάδα το 2007 τον Γενάρη και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να σαρώσει στους τίτλους. Με τις σέντρες του δημιουργούσε προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες και να που ο Τοροσίδης εμπλέκεται και πάλι με τον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Έλληνας αμυντικός ίσως να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Αν πουληθεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε άλλη ομάδα, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει στον Θρύλο ο παίκτης. Υπάρχει αυτό το σενάριο δηλαδή.

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει ρεπορτάζ για τον ποδοσφαιριστή και στο ρεπορτάζ του θα μπορέσετε να διαβάσετε γιατί και πώς ο Τοροσίδης είναι στο προσκήνιο τούτη την ώρα, ποιο ακριβώς είναι το σενάριο, αλλά και το... μέλλον του παίκτη.


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου