«ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ» ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στη μεγάλη γιορτή που  διοργάνωσε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α.Ε., στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά, «Αγαπώ την Αγορά μου 2017»,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2017».
Η γιορτή περιλάμβανε δωρεάν ψάρι και κρασί, παραδοσιακούς χορούς, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και  μουσικοχορευτικά δρώμενα,  επίσκεψη σε εκθετήριο αλιευμάτων, μαθήματα ερασιτεχνικού ψαρέματος από επαγγελματίες ψαράδες, ζωγραφική για παιδιά, ψάρεμα για παιδιά στο ντόκο της Ιχθυόσκαλας, μαθήματα πρώτων βοηθειών από ναυαγοσώστες.

  
Ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά, όπου διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2017» η μεγάλη γιορτή, με αναφορά στη θάλασσα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την απήχηση που έχει αυτή η εκδήλωση. Ο κόσμος απολαμβάνει φαγητό και κρασί, διασκεδάζει. Παράλληλα τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της θάλασσας, ζωγραφίζουν, χαμογελούν. Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές  και να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή στις «Ημέρες Θάλασσας», καθώς και για την προσπάθεια που κατέβαλαν, έτσι ώστε ο κόσμος να έρθει στην  Ιχθυόσκαλα Πειραιά, να «αγκαλιάσει» αυτή την εκδήλωση και να περάσει όμορφα. Να είστε καλά».


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου