Ενημερωσεις της Ε.Π.Σ.Π.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος (play-off/play-out) της 13 & 14.5.2017 , διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΤΣΟΥΤΣΑΣ Μ.  ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΑΓ.ΗΜ.  ΑΠΟ 14.5.2017 ΚΑΙ ΧΡΗΜ.ΠΟΙΝΗ 40€
ΓΚΟΛΦΗΣ Α.  ΦΙΛΑΘΛΟΙ  ΕΞΙ (6) ΑΓ.ΗΜ.  ΑΠΟ 14.5.2017 ΚΑΙ ΧΡΗΜ.ΠΟΙΝΗ 60€
GEGAJ K.  NEO IKONIO  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ.  ΑΠΟ 14.5.2017 ΚΑΙ ΧΡΗΜ.ΠΟΙΝΗ 20€
ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ Ν.   ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ   ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 15.5.2017.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Η Πειθαρχική Επιτροπή αναφορικά με την διακοπή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά, Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στο 87΄ λεπτό κι ενώ το σκορ στο σημείο αυτό ήταν 1-2 υπέρ του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2016-2017, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ την 29.4.2017, αποφασίζει τα εξής:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ για τη διακοπή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά, Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που διεξήχθη την 29.4.2017, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2016-2017,(άρθρο 21 παρ. 2  του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων, άρθρο 14 παρ.1,2, άρθρο 15 (γενική αρχή)&15παρ.3, 8 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο).
β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  υπέρ του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ   με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  και βαθμούς τρεις (3)  έναντι μηδέν (0) του σωματείου Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ (άρθρο 21 παρ. 3 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).
γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ,  αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ  καθώς  και χρηματική ποινή 150 €  (άρθρο 21 παρ. 2.β του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).
δ) Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου.

2. Στον κ. ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Μ. εκπρόσωπο του σωματείου ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική ημέρα που διπλασιάζεται σε δύο (2) λόγω υποτροπής και χρηματική ποινή 20€ (αγώνας ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 29.4.2017.

3. Στον κ. ΚΑΛΑΜΑΚΗ Α. προπονητή του σωματείου ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική ημέρα που διπλασιάζεται σε δύο (2) λόγω υποτροπής και χρηματική ποινή 20€ (αγώνας ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 29.4.2017.
4.  Στον κ. ΤΑΣΙΟΥΛΑ Θ. εκπρόσωπο του σωματείου ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ επιβάλλεται η ποινή της επίπληξης (αγώνας ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ στις 22.4.2017.

5.  Αναφορικά με δυσφημιστικό δημοσίευμα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την 30.4.2017, η Πειθαρχική Επιτροπή καλεί το σωματείο ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να ανακαλέσει εντός επτά (7) ημερών και  να προσκομίσει αποδεικτικό της ανάκλησης αυτής στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Το Σαββάτο 27/5/2017 το Μπαράζ

Το Σαββάτο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 17.30 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας Μπαράζ ανάμεσα σε ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Χθες Δευτέρα 15/5/2017, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης συνάντηση των μελών της διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με εκπροσώπους των δύο σωματείων (κ.κ. Μιχαλολιάκος, Ζερβακάκης από την Οδηγήτρια, ο κ. Χατζηαντωνίου για το Κερατσίνι ) όπου έγινε η τυπική κλήρωση για την γηπεδούχο ομάδα που είναι ο ΑΠΟ Κερατσινίου, ενώ ρυθμίσθηκαν θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις  εξέδρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.
Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε οι φίλαθλοι του Κερατσινίου να φιλοξενηθούν στην Θύρα 3( πέταλο επί της Γρ. Λαμπράκη) και  οι φίλαθλοι της Οδηγήτριας στην Θύρα 7-8( πέταλο πρός το δασάκι).
Οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στην κεντρική Θύρα του γηπέδου 1-2, ενώ θα λειτουργήσει και η Θύρα 5 VIP (για τις διοικήσεις, τοπικούς φορείς και μικρό αριθμό εισιτηρίων).
Η Γενική είσοδος είναι με εισιτήριο των 5 ευρώ για όλες τις θύρες, ενώ 10 ευρώ θα τιμάται το εισιτήριο της Θύρας  5 VIP.
Θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια, το κεντρικό επί της Γρ. Λαμπράκη, και το άλλο έξω από την Θύρα 7-8, ενώ  ενημέρωση για την διάθεση των εισιτηρίων θα υπάρξει όταν αυτά τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων.
Να σημειωθεί ότι στον αγώνα μπαράζ δεν θα ισχύει καμιά κάρτα ελευθέρας εισόδου.
                                           
                                                                                 Ενημέρωση για τα Μ.Μ.Ε.

Τέλος ενημερώνονται οι δημοσιογράφοι φωτορεπόρτερ και τα Μ.Μ.Ε που τυχόν θα καλύψουν τον αγώνα , ότι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο εφόσον  έχουν διαπίστευση από την Ε.Π.Σ. Πειραιά στην οποία θα πρέπει να απευθυνθούν( 210-4823333, φαξ:210-4823363 email:  HYPERLINK "mailto:epsp@otenet.gr" epsp@otenet.gr) μέχρι και την Πέμπτη 25/5.
Το ίδιο θα ισχύει και για ενδεχόμενη τηλεοπτική κάλυψη(live, μαγνητοσκόπηση), βίντεο  του αγώνα μπαράζ, η οποία δεν θα είναι εφικτή αν δεν υπάρχει η σχετική έγκριση από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.


Την Κυριακή στο Μοσχάτο η τελική φάση του Εφηβικού Πρωταθλήματος
Την Κυριακή  21  Μαΐου 2017 στο Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου, η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά έχει προγραμματίσει τους αγώνες της Τελικής φάσης του Εφηβικού  πρωταθλήματος περιόδου 2016-2017.
Ο μικρός τελικός ανάμεσα σε ΙΩΝΙΚΟ και ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ θα ξεκινήσει στις 17.15 ενώ ο Μεγάλος Τελικός ανάμεσα σε ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ και ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ θα ξεκινήσει στις 19.30.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές, ενώ θα τιμηθούν ακόμη οι πρωταθλήτριες ομάδες των 4 ομίλων της Β΄ Κατηγορίας του Εφηβικού  Πρωταθλήματος  ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (1ος),  ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ  (2ος),  ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ (3ος) και  ΑΜΦΙΑΛΗ (4ος).


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου