Ενημερωσεις της Ε.Π.Σ.Π.

Ποινές Ποδοσφαιριστών

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος (play-off/play-out) της  20.5.2017 , διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ Ι.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 21.5.2017.Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μεταξύ των ομάδων ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης το Σαββάτο 27 Μαΐου και ώρα 17.30.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ για όλες τις θύρες, 1-2 (ουδέτεροι φίλαθλοι), 3 (φίλαθλοι Οδηγήτριας), 7-8 (φίλαθλοι Κερατσινίου), ενώ  υπάρχει και ένα μικρός αριθμός εισιτηρίων των 10 ευρώ για την Θύρα 5 VIP.

Εισιτήρια διατίθενται και  από την γραμματεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά μέχρι και την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα μπαράζ δεν θα ισχύει καμιά κάρτα ελευθέρας εισόδου ενώ οι δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και τα Μ.Μ.Ε που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα  θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο εφόσον  έχουν διαπίστευση από την Ε.Π.Σ. Πειραιά στην οποία θα πρέπει να απευθυνθούν (210-4823333, φαξ:210-4823363 email:  HYPERLINK "mailto:epsp@otenet.gr" epsp@otenet.gr) μέχρι και την Πέμπτη 25/5.


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου