Νέα BMW Σειρά 2: Σέξι εμφάνιση με επιδόσεις φωτιά..

Σειρά 2 Coupe και η Σειρά 2 Cabrio ανέβασαν τον πήχη στην premium compact κατηγορία, με τον δυναμισμό, την υψηλή αισθητική και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του. Η BMW αποφάσισε να λανσάρει τις ανανεωμένες εκδόσεις τους τον Ιούλιο του 2017, με στόχο να συνεχίσουν την επιτυχημένη εμπορική πορεία των προκατόχων τους. Οι διαφορές εντοπίζονται στην ακόμη πιο «επιθετική» εμπρόσθια όψη, τους προβολείς τεχνολογίας LED στο βασικό εξοπλισμό, στο αναβαθμισμένο εσωτερικό, καθώς και στις νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Επίσης προσφέρουν ασυναγώνιστες σπορ επιδόσεις, προνόμιο της πίσω κίνησης (το μόνο μοντέλο της κατηγορίας) σε συνεργασία με αποδοτικά συστήματα κινητήρων. Πάνω από 140.000 αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στη Λειψία έχουν παραδοθεί ήδη σε τυχερούς ιδιοκτήτες μέχρι σήμερα, ενώ μεγαλύτερες αγορές είναι οι ΗΠΑ, Μ.Βρετανία και Γερμανία.


Πέρα από τις εξωτερικές «πινελιές» καλλωπισμού, η BMW Σειρά 2 παρουσιάζεται ανανεωμένη και στα ενδότερα της, με νέο πίνακα οργάνων, επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, νέες ποτηροθήκες, νέες ταπετσαρίες, καθώς επίσης και μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες. Αναβαθμισμένο διατίθεται και το σύστημα iDrive με οθόνη αφής 8,8 ιντσών, όπως και το σύστημα πλοήγησης Navigation Professional στον πρόσθετο εξοπλισμό, μαζί με WiFi hotspot. Στην γκάμα των μηχανικών συνόλων συναντάμε 4 επιλογές βενζίνης, με απόδοση από 136 ίππους (218i), έως 184 ίππους (220i), καθώς και 252 ίππους (230i), με την εκρηκτική M240να αποδίδει 340 ίππους. Στις diesel εκδόσεις κυριαρχούν η 218των 150 ίππων, η 220με ισχύ 190 ίππους και η 225των 224 ίππων. Στην κορυφή κυριαρχεί μία έκδοση, η οποία δεν είναι άλλη από την Μ2 των 370 ίππων.


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου