Φανατικά Πάρο, μετά τη Μύκονο «ψηφίζουν» οι Έλληνες τουρίστες για το καλοκαίρι του 2017..

Δεύτερη έρχεται για φέτος το καλοκαίρι η Πάρος μετά τη Μύκονο, στις προτιμήσεις των επίδοξων Ελλήνων τουριστών όπως δείχνουν τα στοιχεία των ηλεκτρονικών κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που έγιναν από τις αρχές του έτους μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2017!
Αυξημένοι κατά 17% σε σχέση με το 2016, ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κλείσουν εύκολα τα εισιτήριά τους μέσω tablet και smartphone ενώ οι κρατήσεις τους εμφανίζουν αύξηση κατά 36% συγκρινόμενες με την περσινή χρονιά! Επίσης, από τις ακτοπλοϊκές κρατήσεις σε εισιτήρια, ένα ποσοστό 47% αφορά οχήματα, αυτοκίνητα κατά 88% και μηχανάκια κατά 11% ενώ σε ποσοστό 70% οι χρήστες επέλεξαν να κλείσουν και εισιτήρια επιστροφής.


Ενδεικτικό της διευκόλυνσης που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στον έγκαιρο προγραμματισμό των διακοπών, είναι ότι το 40% των Ελλήνων τουριστών προτιμά να παραλαμβάνει τα εισιτήρια που έχει κλείσει μήνες ίσως πριν, από το λιμάνι, λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου.

Οι Έλληνες τουρίστες όμως, δεν ψηφίζουν μόνο Μύκονο και Πάρο στις Κυκλάδες αλλά έχουν τις προτιμήσεις τους σχετικά με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που θα τους ταξιδέψουν μέχρι τους αγαπημένους τους νησιωτικούς προορισμούς τους. Οι πιο συχνά επιλεγόμενες εταιρείες είναι οι: Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Sea Jets, Fast Ferries και Golden Fast Ferries.Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, η Πάρος πρόκειται να δεχτεί κατά το φετινό καλοκαίρι μαζικά τουριστικά κύματα και να ανταγωνιστεί τη Μύκονο η οποία ως γνωστόν αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες νησί διεθνούς φήμης διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η δεύτερη θέση της Πάρου στις Κυκλάδες και στην καρδιά των Ελλήνων επισκεπτών είναι μια εξαιρετικά αισιόδοξη εξέλιξη που αναμένεται να ωφελήσει πολλαπλώς το νησί.
- See more at: https://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/24832-fanatika-paro-meta-ti-mykono-psifizoun-oi-ellines-touristes-gia-to-kalokairi-tou-2017#sthash.YkCrSUD7.dpuf
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου