Τόλης Βοσκόπουλος : Η μεγάλη επιστροφή..

Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφει στον Πειραιά, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να δώσει μια μοναδική συναυλία, στο Κατράκειο Θέατρο, την Τρίτη 11 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ.

Στο Κατράκειο Θέατρο, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα φέρει για μια ακόμη φορά μαζί του την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εντέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς κι εμπορικούς, διαχρονικά, τραγουδιστές, βρίσκεται πενήντα και πλέον χρόνια στο μουσικό στερέωμα γι’ αυτό και η συναυλία του, στο Κατράκειο Θέατρο, αυτό το καλοκαίρι, είναι ένα μουσικό γεγονός! Οι αριθμοί της μουσικής του πορείας εκπλήσσουν... 75 προσωπικοί δίσκοι -από το 1967-, 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες.Παράλληλα, έξι ημέρες πριν τη συναυλία του, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα βρεθεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας για να παραλάβει ένα ακόμη βραβείο για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι. Ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, θα βραβεύσει τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Νίκαιας. (12.30 μ.μ.)

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Info:


Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια
Τρίτη 11 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων: 15 ευρώ Προπώληση | 18 ευρώ Ταμείο | 12 ευρώ ΑΜΕΑ, Ανέργων

Πωλήσεις Εισιτηρίων:

ticketservices.gr, Πανεπιστημίου 39 & τηλ.: 2107234567
Public και ticketspublic.gr
voskafisa.jpg
Δημαρχείο Νίκαιας - Ρέντη Π. Τσαλδάρη 10, 40ς όροφος (γραφείο Δημοσίων Σχέσεων 8.00 π.μ. - 2 μ.μ. τηλ. 2132075289
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου