Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρέτσου στο κεφάλι ..Από το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι του Παναγιώτη Ρέτσου σκιάστηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού με τη Βάτενς στην Αυστρία. Στο 87ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των Πειραιωτών ο νεαρός αμυντικός προσπαθώντας να κερδίσει κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή της αυστριακής ομάδας κτύπησε στο κεφάλι. Οι αντιδράσεις συμπακτών και αντιπάλων έδειξαν πως ο τραυματισμός ήταν πολύ σοβαρός.  Αλλοι κρατούσαν το κεφάλι τους και άλλοι έκλαιγαν. Το «σκηνικό» έκανε να «παγώσουν» τόσο οι θεατές στο γήπεδο όσο και οι τηλεθεατές.
Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έσπευσε άμεσα στον διεθνή αμυντικό ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. O γιατρός Χρήστος Θέος έδρασε άμεσα και ανέκτησε τις αισθήσεις του, αλλά παρέμεινε για αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρεται στο νοσοκομείο για τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι στο συνάδελφο Νίκο Γαβαλά στο Novasports….
«Φοβηθήκαμε τα χειρότερα. Η αντίδραση του γιατρού ήταν άμεση και καίρια. Για μία στιγμή έχασε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν μόνο για μία στιγμή, αντέδρασε άμεσα. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του, είχε επαφή με το περιβάλλον. Θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Το να βλέπεις ένα νεαρό παιδί σε ατή την κατάσταση, σου προκαλεί τρόμο. Είναι καλύτερα. Ελπίζουμε πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό και θα τον έχουμε ξανά κοντά μας.
Οι σκέψεις μας είναι στον Παναγιώτη. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, είμαστε δίπλα του, είναι δυνατό παιδί. Τώρα δεν μπορούμε να συζητήσουμε κάτι άλλο. Οι σκέψεις μας είναι με τον Παναγιώτη», δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών.
@Τελικώς στην προσπάθεια να κάνει κεφαλιά ψαράκι ο Ρέτσος δέχτηκε κλωτσιά στο πρόσωπο. Μάλιστα, του σκίστηκαν και τα χείλη με συνέπεια να γεμίσει το στόμα του αίματα και να τρομοκρατηθούν ακόμη περισσότερο οι παίκτες των δύο ομάδων.

πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου