Νεα Διοικηση στο Σ.Ε.Φ. - Προεδρος ο κ.Γεωργιος Μανιατης - Γραμματεας ο κ. Ανδρεας Στρατης

Με αποφαση του Υφυπουργου Αθλητισμου κ. Γιωργου Βασιλειαδη που δημοσιευθηκε στο ΦΕΚ ( Υ.Ο.Δ.Δ. 313/2017 )διοριζεται νεο Διοικητικο Συμβουλιο στο Σταδιο ειρηνης και φιλιας με διετη Θητεια .
Προεδρος του Δ.Σ.οριζεται ο κ.Μανιατης Γεωργιος & Γραμματεας του Δ.Σ. ο Παραγοντας του Πειραικου Ποδοσφαιρου κ.Ανδρεας Στρατης , ο οποιος στην θητεια του προηγουμενου Δ.Σ.ειχε την Αρμοδιοτητα του Αναπληρωτη Προεδρου 


.
Αναλυτικα η σχετικη αποφαση που δημοσιευθηκε στο ΦΕΚ ειναι η κατωθι :

"Διορίζεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ), αποτελούμενο από τα ακό λουθα μέλη:
 1. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη (Α.Δ.Τ.:  Χ 000235) και αναπληρωτή αυτού τον ΓΕΜΕΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ του Αναστασίου (Α.Δ.Τ.: ΑΚ 089113).

2. ΛΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευθυμίου (Α.Δ.Τ.: ΑΖ 123778) και αναπληρωτή αυτού τον ΚΑΡΡΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Αντωνίου (Α.Δ.Τ.: ΑΕ 522530).

3. ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Λεονάρδου (Α.Δ.Τ.:  ΑΕ 580651) και αναπληρωτή αυτού τον ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΘΑ- ΝΑΣΙΟ του Φωτίου (Α.Δ.Τ.: Χ 107564).

4. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Κων/νου (Α.Δ.Τ.:  ΑΕ 537959) και αναπληρωτή αυτού τον ΚΑΡΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ- ΣΤΟΜΟ του Μιχαήλ (Α.Δ.Τ.: ΑΗ 848751).

5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη (Α.Δ.Τ.: ΑΒ 632655) και αναπληρωτή αυτού τον ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΚΩΝ/ΝΟ του Γεωργίου (Α.Δ.Τ.: ΑΚ 731361).

6. ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Κων/νου (Α.Δ.Τ.:  ΑΚ 014858) και αναπληρώτρια αυτής την ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩ- ΤΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Χαράλαμπου (Α.Δ.Τ.: ΑΜ 589231).

7. ΚΑΒΒΑΔΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ του Ιωάννη (Α.Δ.Τ.: ΑΒ 587505) και αναπληρώτρια αυτής την ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝ- ΝΑ του Κων/νου (Α.Δ.Τ.: Φ 101220).

Το μέλος του Δ.Σ., ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ορίζεται ως πρόεδρος. Ως αντιπρόεδρος ορίζεται ο ΛΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ως γραμματέας ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.



( ο κ. Ανδρεας Στρατης )

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου