ΑΠΟΣΤΟΛΗ..

Ο  Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, που άντεξε σχεδόν έναν αιώνα, φαίνεται πως έχει ακόμη δυνάμεις να ταξιδέψει με αποφασιστικότητα και στο μέλλον. Χθες, έπειτα από μια μακρά περίοδο δοκιμασίας και θύελλες - που όμοιές τους δεν έχει ξαναζήσει δημοσιογραφικός Οργανισμός - γύρισε σελίδα. Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός που ολοκληρώθηκε με απόλυτη διαφάνεια ανέδειξε καθαρά πλειοδότη.
Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ολίγων εβδομάδων, και αφού προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες, θα αναλάβει το σύνολο των Μέσων του ΔΟΛ μια νέα ιδιοκτησία.
Είναι προφανές ότι αν υπήρξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τον Οργανισμό, αυτό οφείλεται πρωτίστως στο βαρύ του όνομα που κτίστηκε στη μακρά Ιστορία του, αλλά και στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με κόπο και θυσίες τον κράτησαν όρθιο.
Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν εκβιασμοί, πιέσεις και ευθείες απειλές από την εξουσία, η οποία χρησιμοποίησε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να μας συνετίσει! Δεν λυγίσαμε, σε πείσμα όλων εκείνων που μας ήθελαν τελειωμένους.


Με τη στήριξη των χιλιάδων αναγνωστών και φίλων αυτού του Οργανισμού, αλλά και των πιστών συνεργατών μας, αντέξαμε τη λαίλαπα. Διατηρούμε έτσι ζωντανό και μάχιμο τον ΔΟΛ και τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, με τη βαθιά πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με πίστη σε αρχές και αξίες που υπηρέτησε στην πολυτάραχη διαδρομή του για τη δημοκρατία, τον πλουραλισμό, την έγκυρη ενημέρωση και τον πολιτισμό. Σήμερα αισιόδοξοι και αποφασισμένοι νιώθουμε υπερήφανοι διότι επιτελέσαμε το καθήκον μας. Ως ένδειξη τιμής στους ιδρυτές και όλους εκείνους που τον έκαναν μεγάλο και έφθασε ώς τις μέρες μας μπορούμε να πούμε: αποστολή εξετελέσθη.
- See more at: http://www.tanea.gr/opinions/all-opinions/article/5449437/apostolh/#sthash.86xXV1CS.dpuf
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου