Ανακοίνωση του προέδρου Δ.Σ ΔΗΡΑΠ Τάκη Αβραμίδη

Ανακοίνωση του πρόεδρου του Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ1 90,4 , δημοτικού συμβούλου Πειραιά κ.Τάκη Αβραμίδη .
Οι υπεύθυνοι του site www.mellon.gr , προσπαθούν μήνες τώρα με ψέματα, υπονοούμενα, ανακρίβειες, λάθη και λάσπη να ενοχοποιήσουν πρόσωπα και διαδικασίες να απαξιώσουν την διοίκηση του Δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά και να πείσουν πως είμαστε ίδιοι!
Τα καθολικού ψεύδους και υπερβάλλουσας κακοήθειας δημοσιεύματα εξαντλούν τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων ,της εξύβρισης της διασποράς ψευδών ειδήσεων και υπερβαίνουν κατά τρόπο εκκωφαντικά σκανδαλώδη, τους συναλλακτικούς κανόνες της δημοσιογραφίας, οι οποίοι επιβάλλουν να υπηρετείται η ελευθεροτυπία και η ενημέρωση του κοινού υπό τον όρο της προστασίας της προσωπικότητας του θιγομένου και της διασφάλισης της αληθείας.
Είναι η τελευταία καταφυγή ενός απελπισμένου συστήματος, που δεν ανέχεται την Διαφάνεια τη Δημοκρατία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία .
Δική μας καταφυγή είναι η αλήθεια και η Δικαιοσύνη, στην οποία, έχουμε ήδη καταφύγει αμυνόμενοι.
Σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τα γραφόμενα τους .
πηγη : kanaliena.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου