Οι Απαντησεις της FIFA στην ΕΠΟ για τις αλλαγές στο καταστατικό..

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21 Ιουνίου αναμένεται να έχει απαντήσει η FIFA στην ΕΠΟ σχετικά με τις τροποποιήσεις των κανονισμών που θα πρέπει να εγκριθούν στη Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελικές προτάσεις θα προβλέπουν:
– Μία ψήφο σε κάθε Ένωση και μία ψήφο σε κάθε ΠΑΕ της Super League στις Γενικές Συνελεύσεις, κάτι που οδηγεί σε αύξηση του ποσοστού του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
– 17μελη Εκτελεστική Επιτροπή στην ΕΠΟ (από 21μελη που προβλέπεται στο ισχύον καταστατικό)
– Διορισμό Επιτροπής Ελέγχου από τη FIFA (Motironing Committee)
– Μείωση Επιτροπών της Ομοσπονδίας.
Επίσης αναμένεται να αναδιατυπωθούν οι διατάξεις του καταστατικού που αφορούν τη λειτουργία των δικαστικών οργάνων και τους τακτικούς δικαστές.
Εκκρεμότητα υπάρχει στο θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Κατα Πληροφοριες  'Γενικα '..απο την πλευρα των Ενώσεων οι Αποψεις τους  είναι αρνητικές στη σύστασή της, ενώ θετικές φαίνεται να είναι αρκετές ΠΑΕ της Super League. 
Το Επιχειρημα των Ενώσεων , για την μη σύσταση της Επιτροπής ειναι οτι : ακόμη κι αν - αυτη η Επιτροπη - έχει μόνο εισηγητικό χαρακτήρα..θεωρούν ότι :
 'Oι θέσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μπορούν να διατυπωθούν από τους εκπροσώπους του, που θα μετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ'...

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου