..Το Νεο Καλοκαιρινο HIT.. 'Φυγαμε για Παρο'..

Έχουν γραφτεί κι άλλα τραγούδια για την Πάρο όμως το νέο, άκρως καλοκαιρινό hit «Φύγαμε για Πάρο» είναι η απόλυτη επιτυχία που «ξεχειλίζει» κυριολεκτικά από Πάρο! Φρέσκος ήχος, μοντέρνος, νεανικός, ρυθμικός και με λόγια «γεμάτα Πάρο», το τραγούδι μας πάει κατευθείαν βόλτα στο νησί όπως δηλώνει και ο τίτλος του!
Κομμάτι κεφάτο και απόλυτα ξεσηκωτικό, καταγράφει ήδη χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο έχοντας μέσα σε λίγες μέρες κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου! To video clip, ένα απερίγραπτα όμορφο μωσαϊκό από εικόνες της Πάρου από το λιμάνι, τις ξανθές παραλίες και τις βουτιές σε καταγάλανα νερά, μέχρι βόλτες στα γραφικά σοκάκια και σε τοποθεσίες μαγευτικές, μας ταξιδεύει μοναδικά στην καλοκαιρινή Πάρο και σε όνειρα διακοπών και διασκέδασης στο νησί.

Ένας μικρός παράδεισος μοιάζει η Πάρος μέσα από στίχους, μουσική και εικόνες που έχουν την υπογραφή του Χρήστου Παυλάκη και του Why Me. Ταξιδέψτε λοιπόν στην Πάρο μέσα από το «Φύγαμε για Πάρο» και αφεθείτε στο όνειρο...πηγη : parianostypos.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου