Οι άγνωστοι λύκοι της θάλασσας που ζουν στον ωκεανό και κολυμπούν για ώρες !..

Κατά μήκος της άγριας ακτής του Ειρηνικού στη Βρετανική Κολομβία, ζει ένας πληθυσμός από λύκους που διαφέρουν από αυτούς που γνωρίζουμε.
Μάλιστα, έχουν μεταλλαχθεί γενετικά από τους λύκους που ζουν μόνο στην ξηρά. Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζει ο βραβευμένος φωτογράφος Ίαν Μακάλιστερ, ο οποίος μελετά αυτά τα ζώα για σχεδόν δύο δεκαετίες.
Όπως λέει, μετά από εξαντλητικές μελέτες DNA, διαπιστώθηκε ότι αυτοί οι λύκοι έχουν ξεχωριστή συμπεριφορά από τους γνωστούς σε εμάς και είναι μικρότεροι σε μέγεθος.
Ο Μακάλιστερ κατάφερε να τραβήξει εικόνες που κόβουν την ανάσα, καθώς κολύμπησε με αναπνευστήρα, σε απόσταση αναπνοής από αυτούς.
Οι λύκοι της θάλασσας τρέφονται κατά 90% με ψάρια και το 1/4 από αυτά αποτελούν οι σολομοί. Εκτός από τα διατροφικά πρότυπα, οι θαλάσσιοι λύκοι είναι επίσης εξαιρετικοί κολυμβητές, με το ρεκόρ τους να είναι το κολύμπι 12 χιλιομέτρων από την κοντινότερη ακτή, μέσα στο αρχιπέλαγος.
swimming-sea-wolves-pacific-coast-canada-ian-mcallister-3
swimming-sea-wolves-pacific-coast-canada-ian-mcallister-5
swimming-sea-wolves-pacific-coast-canada-ian-mcallister-1
swimming-sea-wolves-pacific-coast-canada-ian-mcallister-9
swimming-sea-wolves-pacific-coast-canada-ian-mcallister-11
swimming-sea-wolves-pacific-coast-canada-ian-mcallister-4
swimming-sea-wolves-pacific-coast-canada-ian-mcallister-12
swimming-sea-wolves-pacific-coast-canada-ian-mcallister-10
πηγη : newmoney.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου