Η Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος τοποθετήθηκε στη συζήτηση της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο των ΟΤΑ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος, Μιχάλης Κυριακίδης  
συμμετείχε και τοποθετήθηκε για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών: «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης & λειτουργίας των ΔΕΥΑ – Ρυθμίσεις σχετικά με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά & το προσωπικό των ΟΤΑ. – Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας – Μητρώο Πολιτών κ.α.», 
H συζήτηση εγινε στην Επιτροπή της Βουλής. Ο κ. Κυριακίδης έθεσε επί των τύπων των ήλων τα ζητήματα που αφορούν τις δημοτικές επιχειρήσεις ειδικού σκοπού ραδιοφωνίας – τηλεόρασης και ζήτησε, να ληφθούν υπόψη επιμέρους θέματα, που δεν περιελήφθησαν στο σχέδιο νόμου που συζητά η Βουλή, καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα. 
Αξίζει να σημειωθεί πως στα τριάντα χρόνια λειτουργίας των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ενημέρωσης, είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπός τους κλήθηκε στο Κοινοβούλιο και τοποθετήθηκε, στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, για τα προβλήματα που απασχολούν εργαζόμενους και διοικήσεις σε αυτές τις επιχειρήσεις ειδικού σκοπού. 

Το συνολο των δημοτικων συχνοτητων αισθανόνται υπερήφανοι, γιατί οι πρωτοβουλίες που λήφθηκαν τον ιουλιο 2016 ,για διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου  -( με πρωτοβουλια του ραδιοφωνικου σταθμου Τριπολης )- των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος απέδωσαν καρπούς και σήμερα αυτό είναι εμφανές σε όλους. 

Όλη την τοποθέτηση του κ. Κυριακίδη στην Επιτροπή της Βουλής μπορείτε να την ακούσετε στο ηχητικό αρχείο : Audio Player 00:00Use Left/Right Arrow keys to advance one second, Up/Down arrows to advance ten seconds.00:00Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume. DOWNLOAD
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου