ΕΠΣ Πειραιά: «Ο Στελιος Μπρατσόλης Υποψήφιος για μέλος Εκτελεστικης Επιτροπης της ΕΠΟ στις εκλογες της 18/8 /17 »

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά και νυν αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης είναι ο προτεινόμενος υποψήφιος,  από την ΕΠΣ Πειραιά, για τακτικό μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ στις εκλογές της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Αυγούστου.


Το Δ.Σ. της Ενωσης αποφάσισε, επίσης, ομόφωνα να προτείνει για αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΟ το μέλος της Γιάννη Ποντίκη και τον Αντιπρόεδρό της  Κωνσταντίνο Χολέβα  ως Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο.
Η ΕΠΣ Πειραιά γνωστοποίησε πως στις εκλογές θα στηρίξει την του κ. Γεώργιου Καλαντζή ως Προέδρου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά:
«H Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μετά  την συνεδρίαση της  στις 3.8.2017, ομόφωνα αποφάσισε ενόψει των εκλογών της Ε.Π.Ο.  στις 18.8.2017 για την εκλογή νέας Ε.Ε. να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Γεώργιου Καλαντζή ως Προέδρου της ΕΠΟ και παράλληλα να  προτείνει και να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του  πρώην Προέδρου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Στέλιου Μπρατσόλη για Τακτικό Μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, όπως επίσης την υποψηφιότητα του μέλους της κ. Γιάννη Ποντίκη  ως Αναπληρωματικού Μέλους της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.  αλλά και του Α΄ Αντιπροέδρου της κ. Κων/νου Χολέβα  ως Τακτικού Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο..
Επίσης μετά την τροποποίηση του  Καταστατικού της Ε.Π.Ο. , Τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην Γ.Σ. της 18.8.2017  θα είναι ο  Πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Γεώργιος Ανατολάκης και Αναπληρωματικός  εκπρόσωπος ο Γεν. Γραμματέας  κ. Γιάννης Σπάθας».


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου