83 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΤΗΣ, 83 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΣ..

«Μόνο το πάθος σε διατηρεί νέο». Μια από τις μεγαλύτερες, τις πιο μεστές σε νόημα αληθινής ζωής ατάκα που άκουσα όσα χρόνια υπάρχω.
«Μόνο το πάθος σε διατηρεί νέο». Με έξι λέξεις ένας γεννημένος αλήτης σου δείχνει μέσα στο σύμπαν ποιος είσαι, ποιος θα ήθελες να είσαι. Ένα δρόμο έχεις. Το πάθος. Με μια άλλη λέξη τον έρωτα, δηλαδή.
Τον έρωτα σ’ αυτό που κάνεις. Το πάθος σ’ αυτό που θέλεις να κάνεις.
Ποια χρήματα, ποια φήμη και ποια καριέρα. Όλα αυτά, η επιτυχία, η αναγνωρισιμότητα, οι γυναίκες, τα πάντα όλα τα αποκτάς με το πάθος. Μόνο με το πάθος. Με την καύλα ζωής.
Ο αλήτης είναι ο γεννηθείς το 1933 στο Παρίσι Πολωνός σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι, ο οποίος από τις 18 Αυγούστου περπατάει το 84ο έτος της ζωής του. Το πάθος για τη δουλειά του, για το σινεμά τον κρατάει νέο. Ο έρωτας του για το σινεμά και για το αιδοίο κάθε γυναίκας τον κρατά νέο. Αρκεί αυτό για να ξεχνάει κάποιος το νούμερο της ηλικίας του.
πηγη : ο αποδυτηριακιας

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου