Το ΚΚΕ για την «αντικομμουνιστική φιέστα στην Εσθονία»..

Συνέχεια στο θέμα με το αντικομμουνιστικό συνέδριο στην Εσθονία δίνει το ΚΚΕ. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση για την άρνηση της κυβέρνησης να συμμετέχει στο συνέδριο, επανέρχεται σήμερα με νέο σχόλιο που κριτικάρει τη στάση που κράτησαν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι «από κοινού φυσικά με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή».
Στο σχόλιο του, το κόμμα του Περισσού σημειώνει:
«Ο πρωτόγονος και χυδαίος αντικομμουνισμός, που στηρίζεται από επιτελεία της ΕΕ και στον οποίο πρωτοστατεί η ΝΔ και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι από κοινού φυσικά με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, πρέπει να συναντήσει τη σθεναρή αντίδραση του ελληνικού λαού, όπως και όλων των λαών της Ευρώπης».
Και προσθέτει: «Η αυτονόητη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλων ελληνικών κυβερνήσεων στο παρελθόν, φυσικά και δεν παραγράφει τις δικές του ευθύνες, αφού με τα παραπάνω κόμματα ψηφίζει τα αντιλαϊκά μνημόνια, ενώ ο αντισοβιετισμός και ο ιστορικός αναθεωρητισμός ήταν και είναι βασικό φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό του».
Μια ημέρα νωρίτερα, το ΚΚΕ σχολίασε «την άρνηση της κυβέρνησης να συμμετέχει σε αντικομμουνιστικό συνέδριο» χωρίς όμως να κάνει κάποια αναφορά σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Χ.Α.:
«Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ όπως και κάθε ελληνική κυβέρνηση θα ήταν να μην συμμετέχει στις ανιστόρητες αντικομμουνιστικές φιέστες στην Εσθονία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για την αντιλαϊκή πολιτική, που με συνέπεια εφαρμόζει μαζί με κομπλεξικούς αντικομμμουνιστές, που υπερασπίζονται τους συνεργάτες των ναζί.
Όσο για την προσπάθεια της να βγάλει λάδι την ΕΕ της θυμίζουμε ότι η εξίσωση κομμουνισμού - φασισμού είναι η επίσημη ιδεολογία της και παρόμοιες εκδηλώσεις γίνονται συχνά πυκνά υπό την αιγίδα της».

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου