ΘΡΥΛΟΣ : Φουλ για τον φορ !..

Μερικές ημέρες έχουν απομείνει ακόμα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Με τον Ολυμπιακό να εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός φορ που θα βοηθήσει την ομάδα και στο Champions League μεταξύ άλλων. Ο Θρύλος κινείται πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται νέα «επίθεσή» του.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ που έχει σχέση με το θέμα του φορ στον Ολυμπιακό και τι ισχύει με τα ονόματα που ακούγονται. Ένα από αυτά είναι του Οκάκα, τον οποίο στέλνουν ξανά στο λιμάνι. Φουλάρει για το κανόνι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως η άλλη λύση είναι από την Αγγλία. Τι γίνεται με όλα τα ονόματα και τι ισχύει για όλες τις υποθέσεις.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου