Προσφυγή Τζώρτζογλου στο Ειρηνοδικείο για να μην γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ../ ..Θα γινουν οι εκλογες την Παρασκευη ..?

Προσφυγή με την οποία ζητούν να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες για την Παρασκευή 18/8 εκλογές της ΕΠΟ κατέθεσαν δύο μέλη της ΕΠΣ Ηρακλείου και δύο σωματείς της Ένωσης θεωρώντας ότι η σύγκλιση της γενικής συνέλευσης δεν είναι νόμιμη και υπάρχουν διατάξεις στο καταστατικό που έρχονται σε αντίθεση με τον αθλητικό νόμο.
Την προσφυγή κατέθεσαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών α) το σωματείο του ΟΦΗ ’94 και το μέλος του Νίκο Τζώρτζογλου, που είναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, β) το σωματείο ΑΕ Καμιλαρίου και ο ταμία της ΕΠΣΗ Γιώργος Βοζικάκης που είναι μέλος του και εκπροσωπεί και
Ο Βοζικάκης είναι και υποψήφιος αναπληρωματικός σύμβουλος στις εκλογές της ΕΠΟ.
Ο δικηγόρος που κατέθεσε την προσφυγή ονομάζεται Χαρμπάλης Ευστράτιος.
Οι δύο διατάξεις του καταστατικού που επικαλούνται οι προσφεύγοντες είναι αυτή που αφορά στα κωλύματα παραγόντων και αυτή που έχει να κάνει με τη δυνατότητα ανάκλησης των τακτικών δικαστών της ΕΠΟ με απόφαση της ΓΣ.

Τζώρτζογλου: Αισθάνομαι χρέος απέναντι στους συναδέλφους που εξαπατήθηκαν
Με δήλωσή του προς το Soccerplus o N. Τζώρτζογλου υποστηρίζει τα εξής:
«Ως παράγοντας του ποδοσφαίρου αλλά κυρίως ως άνθρωπος που διατηρώ στο ακέραιο την αξιοπρέπεια, την τιμή, την υπερηφάνεια και την μπέσα, δεν επιτρέπω σε κανέναν Κοντονή, σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ, σε καμία επιτροπή τάχα μου εξομάλυνσης, αυτών των χρυσοπληρωμένων με μισθούς 10, 12 και 16.000 ευρώ το μήνα, συνεπικουρούμενοι όλοι αυτοί με ελάχιστους σε ποσότητα και ποιότητα παράγοντες, εντός και εκτός συνόρων, να με εξαπατούν, να με κοροϊδεύουν και να μου επιβάλλουν ετσιθελικά το δικό τους σταλινικό πνεύμα δικαίου.
Εκτός αυτού αισθάνομαι χρέος απέναντι στη μεγάλη μερίδα των αγνών συναδέλφων προέδρων, που λόγω αυτής της εξαπάτησης και κοροϊδίας στο θέμα, να υφίστανται την ποινή της αποβολής από το ποδόσφαιρο και την δημόσια διαπόμπευση πριν καν αποφασίσει η δικαιοσύνη αν είναι η όχι ένοχοι.
Η υπόδουλη στην κυβέρνηση Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ κατάφερε να διαλύσει το νομικό καθεστώς της χώρας και να παραδώσει την αυτονομία και ανεξαρτησία του ποδοσφαίρου βορά στις διαθέσεις της κυβέρνησης και του Κοντονή».

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου