Η Δραπετσώνα έχει... «Ατραξιόν»..

Μπαμπάτσικοι κεφτέδες και καραμανλίδικα πιτάκια σε ένα καινούργιο μεζετζίδικο που βλέπει από ψηλά το λιμάνι του Πειραιά.
Είναι ίδιας ιδιοκτησίας με το «Δυόσμο» στη Φρεαττύδα, που εστιάζει στις πρώτες ύλες μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, έχει όμως το δικό της στιλ. Η «Ατραξιόν», που έκανε μόλις πρεμιέρα στη Δραπετσώνα (στο χώρο που νωρίτερα βρισκόταν το εστιατόριο «Αναδρομή» ), από τον εξωτερικό της χώρο, ο οποίος είναι σπαρμένος με γαλάζιες μεταλλικές καρέκλες, χαζεύει τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά. Το καινούργιο, λιτοδιακοσμημένο «μεζετζίδικο», που βρίσκεται κοντά στην Πύλη 1, κινείται στον άξονα του ούζου και του τσίπουρου, και το ανατολίτικο πνεύμα είναι εμφανές σε αρκετούς από τους μεζέδες του καταλόγου. Ανάμεσα στις προτάσεις του θα συναντήσεις χαϊντάρι, που είναι μια παραλλαγή του τζατζικιού με καρότο, καραμανλίδικα πιτάκια με σουτζούκι, τηγανητό τουρλού και ρεβιθοκιοφτέδες, κασέρι σαγανάκι με πιπερόμελο, μπαμπάτσικους κεφτέδες, αλλά και συκώτι και μοσχαρίσια γλώσσα με καυτερή σάλτσα. Μπορείς βέβαια να ακολουθήσεις και θαλασσινή ρότα, με μπακαλιάρο με μαύρη σκορδαλιά, κοντοσούβλι καλαμάρι ή γόπες σαβόρο. Περισσότερα μόλις το επισκεφτούμε.


πηγη : αθηνοραμα 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου