Ερυθρόλευκο Παλάτι..

Σε πλήρη μεταμόρφωση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη προχώρησε ο Ολυμπιακός, μετατρέποντας το σε ένα πραγματικό παλάτι!
Kάτι το οποίο επιβαλλόταν να γίνει, με τις τελικές εργασίες να προσφέρουν ένα πραγματικά εξαιρετικό ερυθρόλευκο αποτέλεσμα.
Οι παρεμβάσεις που έγιναν προκειμένου να ανανεωθεί το Κόκκινο χρώμα αλλά και να μπεί ένα μεγαλύτερο  σήμα της ομάδας πραγματικά έντονο και επιβλητικό με τα γράμματα Olympiacos SC καταδεικνύουν το εντυπωσιακό του πράγματος.
Οσον αφορά στο σήμα ο τεράστιος δαφνοστεφανωμένος κοσμεί πλέον τις δύο πλευρές του Κλειστού και είναι ορατό από κάθε πλευρά στέλνοντας το μήνυμα ότι εδώ κυριαρχεί ο Θρύλος και εδώ είναι το Κάστρο του.
 Ναός… Παλάτι με λίγα λόγια. Κάτι μαγικό όπου θα στεγάσει και φέτος τον Θρύλο στην πορεία του για κάθε κατάκτηση τίτλου, εγχώριου ή ευρωπαϊκού
Δείτε τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε και θαυμάστε κι εσείς το στολίδι του Ρέντη
 
  
 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου