Χωρίς τέλος η στήριξη του Ολυμπιακού ..!

Ατέρμονη είναι η προσφορά και η στήριξη του Ολυμπιακού προς τους κατοίκους της Μάνδρας, οι οποίοι επλήγησαν από τη θεομηνία στην Δυτική Αττική.
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για 33η σερί ημέρα βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και με πράξεις δίνει πολύτιμες βοήθειες στην περιοχή. Μάλιστα, τη σημερινή ημέρα, Τετάρτη 20/12 παραδόθηκε το τοιχίο στον Δημοτικό Κινηματογράφο Μάνδρας, ενώ συνεχίστηκε ο καθαρισμός της περιοχής από τις λάσπες.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, έχει μάθει να κάνει πράξεις και να μη μένει απλώς στα λόγια. Το απέδειξε από την πρώτη κιόλας ημέρα, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, οι οποίες έπληξαν, περισσότερο από ένα μήνα πριν, τη Μάνδρα Αττικής.
Τα αντανακλαστικά του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, λειτούργησαν αστραπιαία! «Μεταβείτε στο σημείο, μιλήστε με τους ανθρώπους, με την κα. Δήμαρχο, με τους πολίτες. Δείτε τι χρειάζονται και να το προσφέρετε χωρίς δεύτερη σκέψη», ήταν τα λόγια του. «Για όσο διάστημα χρειαστεί», πρόσθετε τότε, 33 ημέρες πριν, ο κ. Μαρινάκης! Και έκτοτε, ο Θρύλος είναι κάθε μέρα εκεί! Παρών. Συνδράμει, με κάθε τρόπο, ώστε η περιοχή να επανέλθει στην (όσο το δυνατόν περισσότερο) κανονική ζωή της.
Οι ανθρώπινες απώλειες συγκλόνισαν. Οι απώλειες περιουσιών μετέτρεψαν τις ζωές των ανθρώπων που γλίτωσαν, σε εφιάλτη. Σε μία διαρκή «μάχη» για την επιβίωση. Και όμως, δεν ήταν μόνοι τους σε αυτή τη μάχη. Είχαν ένα σπουδαίο σύμμαχο. Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» οικογένειας ήταν από την πρώτη μέρα εκεί και ανέλαβαν δράση. Και συνεχίζουν. Μέχρι σήμερα. Και θα συνεχίσουν, για όσο διάστημα χρειαστεί.
Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στον Αντιδήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα, το τοιχίο από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετό), σε αντικατάσταση του τοιχίου που έπεσε από τις φονικές πλημμύρες, στο Δημοτικό Κινηματογράφο της περιοχής. Ένα έργο που δίνει νέα πνοή στους κατοίκους, καθώς βλέπουν ξανά, πως δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μην μπορεί να κάνει για εκείνους, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας!
Εμφανώς ικανοποιημένος, από την πορεία των έργων, αλλά και ευγνώμων, από την ασταμάτητη προσφορά του Ολυμπιακού, ο κ. Περικλής Ρόκας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί εδώ και 33 μέρες είναι συνεχώς μαζί μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!». Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, πρόσθεσε απλώς το... αυτονόητο. Την επιθυμία, δηλαδή, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, όσο ο Δήμος Μάνδρας και οι κάτοικοι της Μάνδρας μας έχουν ανάγκη», επεσήμανε χαρακτηριστικά!
Την ίδια ώρα, τα χωματουργικά μηχανήματα, τα οποία ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει θέσει στην υπηρεσία της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών της Μάνδρας, συνέχισαν να βγάζουν λάσπες και φερτά υλικά από προαύλιους χώρους κατοικιών, πλατείες και οδοστρώματα. Τα μεταφορικά μηχανήματα (φορτηγά κλπ.) μετέφεραν τις λάσπες από την πόλη, στο λατομείο-χωματερή, το οποίο χρησιμοποιείται για αυτό τον σκοπό.πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου