Βουλή: Ψηφίστηκε άλλη μια παράταση στην «κάρτα φιλάθλου» ..

Δύο τροπολογίες κατέθεσε και ψηφίστηκαν την Τετάρτη από την Βουλή, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.
Με την πρώτη τροπολογία, «μετατίθεται εκ νέου ο χρόνος έναρξης για την εφαρμογή των διατάξεων, που ρυθμίζουν θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κάρτας φιλάθλου, για τις 31 Δεκεμβρίου 2018».
Δηλαδή, ακόμη μία παράταση στην εφαρμογή του μέτρου της περιβόητης «κάρτας φιλάθλου», που θα έπρεπε να ξεκινήσει να εφαρμόζεται από τις αρχές του 2018.
Με την δεύτερη τροπολογία, εξάλλου, «παρατείνεται μέχρι ‎31 Δεκεμβρίου 2019 η ισχύς των διατάξεων του άρθρου 76Α του ν. 2725/1999 που προβλέπουν τον συνυπολογισμό, κατ’ εξαίρεση, της πλασματικής αξίας των αθλητών στο σύνολο των ιδίων κεφαλαίων των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιριών, για την εφαρμογή των άρθρων 47 και 48 παρ. 1 περ. γ΄του κ.ν. 2190/1920. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα παράτασης των εν λόγω διατάξεων για δύο έτη με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Πολιτισμού και Αθλητισμού». Η τροπολογία αυτή αφορά την αποτίμηση αξίας αθλητών και τον προσδιορισμό των ιδίων κεφαλαίων των ΑΑΕ στα οποία συνυπολογίζεται κατ’ εξαίρεση και η πλασµατική αξία των αθλητών της.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου