Ν. Παππάς: Χωράνε πάνω από 1.300 ραδιόφωνα..

Στην εν εξελίξει διαδικασία αδειοδότηση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι «σε λίγους μήνες έχουν γίνει πολλά, τους επόμενους θα γίνουν περισσότερα».
Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Νίκος Παππάς ισχυρίστηκε πως πλέον τα κανάλια θα λειτουργούν με διαφάνεια και θα διασφαλίζουν τις θέσεις πλήρους απασχόλησης και μάλιστα σε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις.
Όσον αφορά στο θέμα της σταδιακής μετάβασης στο ψηφιακό ραδιόφωνο ο ίδιος ανέφερε πως μέσα στο 2018 ο ραδιοτηλεοπτικός τομέας περνά στο σύνολό του στο πεδίο της νομιμότητας.
«Θα αλλάξει οριστικά η έννοια του ραδιοφώνου, θα βελτιωθεί η ποιότητα ακρόασης, θα αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς το κοινό, θα μειωθεί κατά πολύ η εκπεμπόμενη ακτινοβολία από τους πομπούς», δήλωσε.
Άλλωστε, στη νέα ψηφιακή εποχή χωράνε πάνω από 1.300 ραδιοφωνικοί σταθμοί. Χωρίς αλληλοκαλύψεις, χωρίς προβλήματα εκπομπής, χωρίς υποβάθμιση της ποιότητας ακρόασης.

Επίθεση στην αντιπολίτευση

Μιλώντας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα για τα προαπαιτούμενα, ο κ. Παππάς σημείωσε πως αρκετά από τα αυτά «δεν θα αποτελούσαν πρωτοβουλίες της κυβέρνησής μας σε περίπτωση μη επιτροπείας.
Όμως, οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης -και ειδικά της αξιωματικής- είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη αποτυχίας των ίδιων, όσων δηλαδή ζητούσαν ‘τόσα κι άλλα τόσα μέτρα' σε κάθε αξιολόγηση, σύμφωνα τον υπουργό.

«Αυτό που πραγματικά ενοχλεί όσους εκφράζουν ενστάσεις και υιοθετούν εντάσεις είναι πως επί των ημερών της δικής μας διακυβέρνησης μπήκε τέλος στις παράλογες απαιτήσεις», είπε.
Ο υπουργός άφησε αιχμές και για τη στάση του ΚΚΕ, δηλώνοντας «πως ορισμένες αντιδράσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμη και ως επικοινωνιακού χαρακτήρα».
Αναφορικά με τους πλειστηριασμούς ο ίδιος επανέλαβε πως «αυτό που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος είναι ότι, σε κάθε περίπτωση, η πρώτη λαϊκή κατοικία είναι ασφαλής».
Ισχυρίστηκε πως τα τελευταία τρία χρόνια όχι μόνο γιατρεύονται οι πληγές που άνοιξαν στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας από 2010 έως το 2015, αλλά δρομολογείται και μια καθαρή από νέα μέτρα έξοδος της χώρας από τη σκληρή επιτροπεία.
Τέλος, έστειλε το μήνυμα πως «εδώ και τρία χρόνια σχεδιάζεται και υλοποιείται μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, η οποία ανοίγει πόρτες, χτίζει συμμαχίες, αναβαθμίζει τη θέση της χώρας ως εταίρου και ισχυρού παίκτη στην ευρύτερη περιοχή».
πηγη : efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου