«Να εξαιρεθούν τα Δημοτικά Ραδιόφωνα από το σύστημα του πλειοδοτικού διαγωνισμού…»

Διάταξη για τις ραδιοφωνικές συχνότητες που προβλέπει την έκδοση νέων αδειών μέσω του συστήματος του πλειοδοτικού διαγωνισμού, περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο, χωρίς μάλιστα να εξαιρούνται τα Δημοτικά Ραδιόφωνα και οι σταθμοί της Εκκλησίας.   
«Τα δημοτικά ραδιόφωνα πρέπει να υπάρχουν. Μαζί με τον περιφερειακό Τύπο, εκφράζουν τις τοπικές κοινωνίες και δίνουν βήμα ελεύθερης έκφρασης», τόνισε στο σταθμό μας η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου.
Audio Player
Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση στο Κανάλι 1 του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη. «Θα είμαστε απέναντι σε αυτή την τροπολογία, δεν πρέπει να μπαίνουν τα Δημοτικά Ραδιόφωνα στην ίδια διαδικασία με τα ιδιωτικά, έχουν έναν ειδικό, διαφορετικό, τοπικό ρόλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρίδης.

πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου