Ομόφωνα αθώος ο Κουντούρης..

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης στη δίκη του Koriopolis, η οποία ξεκίνησε την 21/10/2016 και ολοκληρώθηκε σήμερα (28/2/2018).

Την αθώωσή του είχε ζητήσει και η Εισαγγελέας της έδρας με πρότασή της. Ο Κουντούρης εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του Σταύρο Γεωργόπουλο, που δήλωσε:

«Άλλη μία πανηγυρική δικαίωση για έναν διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορήθηκε με μεθοδευμένα ψεύδη και παραπέμφθηκε αδίκως, καθώς η εμπλοκή του βασίστηκε σε παραποίηση του περιεχομένου των συνομιλιών του. Όσοι είχαν πρόσβαση στη δικογραφία γνώριζαν ότι ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι αθώος. Η Απόφαση του Δικαστηρίου ήλθε απλώς ως τυπική επιβεβαίωση. Αυτό που θα έπρεπε, ωστόσο, να μας προβληματίσει ως κοινωνία είναι η ανεπίγνωστη διαπόμπευση και ο άδικος στιγματισμός που υφίσταται κάθε κατηγορούμενος μέχρι να αθωωθεί. Καλή συνέχεια στο υπερπολύτιμο για την κοινωνία έργο του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, στις Ακαδημίες του οποίου έχουν βρει υγιές καταφύγιο χιλιάδες παιδιά».

Ομόφωνα αθώος λοιπόν ο Κουντούρης, με ακόμα ένα ψεύδος και κατηγορία κατά παράγοντα του Ολυμπιακού να καταρρίπτεται πανηγυρικά.


πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου