Αστέρι Michelin στο ελληνικό εστιατόριο του Παρισιού..

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε η τελετή απονομής αστεριών Michelin για τα εστιατόρια της Γαλλίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης απέκτησε το πρώτο του αστέρι για το ελληνικό γαστρονομικό του εστιατόριο Le Mavrommatis που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού. Το εστιατόριο άρχισε να λειτουργεί το 1993 και έκτοτε αποτελεί σήμα κατατεθέν της καλής ελληνικής κουζίνας στην πόλη του φωτός.
Κομψά, γευστικά και ισορροπημένα πιάτα, που ετοιμάζονται με φροντίδα και μεράκι από τον σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη και την ομάδα του δοξάζουν την ελληνική κουζίνα και την ελληνική γαστρονική παράδοση.
Η χαρά και η τιμή για την οικογένεια Μαυρομμάτη είναι απεριόριστη γιατί όχι μόνο πρόκειται για το πρώτο ελληνικό εστιατόριο εκτός Ελλάδας το οποίο αναγνωρίζεται από τον σημαντικό αυτό θεσμό, αλλά κι επειδή αναγνωρίζεται η μακροχρόνια πορεία του σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη.

Πηγή: enikos.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου