Διατηρείται το -3 του Ολυμπιακού..

Τελικώς δεν έχει άδικο ο Ολυμπιακός που διαμαρτύρεται για αποφάσεις «δύο μέτρων και δύο σταθμών» από τα πειθαρχικά δικαιοδοτικά όργανα της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ. Ενώ, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ είχε επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς αφαίρεσης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (με απόφαση που ανακοίνωσε… μεσάνυχτα), το οποίο δεν έγινε ποτέ εξαιτίας του τραυματισμού του Οσκαρ Γκαρθία από οπαδό του ΠΑΟΚ,  απέρριψε την αντίστοιχη προσφυγή των ερυθρόλευκων για την τιμωρία του (-3) για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα και χωρίς να κινδυνέψει οποιοσδήποτε από την αποστολή της Ενωσης.
«H Επιτροπή Εφέσεων με την υπ΄αριθμ. 12/2018 απόφασή της απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄αρ. 45/2018 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για την απόφαση της επιτροπής στην οποία προεδρεύει ο κ. Δημήτρης Σκουτέρης.

Λ.δ.Θ. / kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου