Αντίθετος με τη διακοπή του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Super League - «Να εφαρμοστεί ο νόμος»..

Την κάθετη διαφωνία των μελών της Super League με τη διακοπή του πρωταθλήματος μετέφερε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ο πρόεδρός της Super League Γιώργος Στράτος. 

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Στράτος, η διακοπή του πρωταθλήματος «όχι απλώς δεν ωφελεί κανέναν», αλλά ακυρώνει και όσα θετικά βήματα έχουν γίνει.   
«Η διακοπή αποτελεί  ενδεχόμενο οπισθοδρόμησης και απρόσμενο άλλοθι για όσους θα ήθελαν να κρυφτούν πίσω από αυτή», τόνισε ο πρόεδρος της Super League το μεσημέρι, λίγο μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών.   
Μία τέτοια απόφαση θέτει σε «τεράστιο κίνδυνο» το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα από τις οικονομικές συνέπειες «επί δικαιών και αδίκων» στις ομάδες της Super League.   

«Υπάρχει νόμος και πρέπει να εφαρμοστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στράτος, καθώς προβλέπονται ποινές και λειτουργούν τα αρμόδια θεσμικά όργανα.   

Σε νέες του δηλώσεις, σήμερα το πρωί, πάντως, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επέμεινε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξουν «κανόνες και ηρεμία»
. Πηγή: www.lifo.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου