Με εντυπωσιακή τελετή ορκωμοσίας ξεκίνησε η 4η θητεία του Πούτιν..

Η τέταρτη θητεία του Βλαντίμιρ Πούτιν στην προεδρία της Ρωσίας ξεκίνησε κι επίσημα τη Δευτέρα, με την εντυπωσιακή τελετή ορκωμοσίας του στο Κρεμλίνο. «Θεωρώ καθήκον μου και το νόημα της ζωής μου να κάνω ό,τι μπορώ για τη Ρωσία, για το παρόν και για το μέλλον της», δήλωσε αφού ορκίσθηκε πάνω στο Σύνταγμα, για τη νέα θητεία του θα διαρκέσει ως το 2024, ο Πούτιν, που κυβερνά τη χώρα του εδώ και 18 χρόνια είτε από τη θέση του προέδρου είτε από αυτή του πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης

 «Έχω συνείδηση της κολοσσιαίας ευθύνης μου απέναντι στον καθέναν από εσάς, απέναντι στη Ρωσία», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την τελετή της ορκωμοσίας. «Θα κάνω τα πάντα για να αυξήσω την ισχύ, την ευημερία και τη δόξα της Ρωσίας», διαβεβαίωσε. «Όλη η ομορφιά μας και όλη η δύναμή μας βρίσκεται στην πολιτιστική αυθεντικότητα και στην ενότητά μας», πρόσθεσε.
2018 05 07T094543Z 234577477 RC1AB7A23920 RTRMADP 3 RUSSIA PUTIN LIMOUSINE
Πηγή: Sputnik/Sergei Bobylyov/Pool via REUTERS
Πρεμιέρα έκανε σήμερα και η νέα του λιμουζίνα, ρωσικής κατασκευής, η οποία τον μετέφερε από το γραφείο του έως το Κρεμλίνο.

πηγη : cnn greece

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου