' Το ΠΟΤΑΜΙ ' : Στηρίξαν τη μομφή.., «καρφώνουν» τη Φώφη ..

Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, αλλά με ευθείες βολές κατά της Φώφης Γεννηματά τάσσεται το Ποτάμι. Όπως υποστηρίζει, όσον αφορά τη θέση του Κινήματος Αλλαγής για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το Μακεδονικό, μετά το πολιτικό συμβούλιο «οι πέντε καλούνται να ακολουθήσουν τη γραμμή του ενός».
Αφορμή για το σχόλιο πηγών από το Ποτάμι ήταν οι διαρροές σύμφωνα με τις οποίες κατά την άκαρπη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής το βράδυ της Τετάρτης, με αντικείμενο τη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, όλοι πλην της Φώφης Γεννηματά συμφωνούν ότι υπάρχουν θετικά στοιχεία στα συμφωνηθέντα, ενώ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να επιβάλει τη θέση της, που είναι αντίθετη.
Όπως αναφέρουν, «στο πολιτικό συμβούλιο, πέντε από τα έξι μέλη του, υποστήριξαν την ίδια άποψη για τη συμφωνία ενώ η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. είχε διαφορετική άποψη. Και σήμερα, καλούνται οι πέντε να ακολουθήσουν τη γραμμή του ενός!».

Τονίζουν με έμφαση δε ότι όταν αποφασίστηκε η συγκρότηση ενός νέου κινήματος, «δεν είχαμε κατά νου ότι θα επανασυστήσουμε ένα παρωχημένο μονοκρατορικό μοντέλο».
Όσον αφορά την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι θα την στηρίξει.
Οι πηγές του κόμματος επισήμαναν ότι «οι αντιθέσεις με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι τόσο ξεκάθαρες που επιβάλλουν να μην έχουν από εμάς ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή τους».


«Θα ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας, διότι στρέφεται συνολικά κατά της κυβέρνησης και εμείς είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση» ανέφεραν.
πηγη : efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου