Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Θρύλου..

«Ολυμπιακέ μαζί σου!!!». Αυτό είναι το «σλόγκαν» για τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Για τη δόξα τη τιμή σου και το μεγαλείο σου» είναι η συνέχεια του στίχου του τραγουδιού το οποίο ακούγονταν στο παλιό τσιμεντένιο Καραϊσκάκη. Αυτός εξάλλου είναι και ο μεγάλος στόχος της σεζόν 2018 -19. Να τονωθεί η σύνδεση ομάδας – κόσμου και όλοι μαζί να κάνουν επανεκκίνηση ώστε ο Θρύλος να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Σε αυτή, δηλαδή, του πρωταθλητή Ελλάδας.
Μην ξεχνάμε πως επίπροεδρίας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η ομάδα της πόλης μας έχει κατακτήσει 7 στα 8 πρωταθλήματα, κύπελλα, νταμπλ, την υψηλότερη θέση της στο ranking της UEFA, έχει επιτύχει ιστορικές νίκες! «Και όλα αυτά, παραμένοντας οικονομικά ισχυρός και όχι… ρημάζοντας τα ταμεία του. Πληρώνοντας εκατομμύρια ευρώ στο κράτος, μέσο της Εφορίας, την ώρα που σε άλλες ομάδες βλέπουμε να… χαρίζονται εκατομμύρια χρεών», όπως εξήγησε αρχικώς ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς που μαζί με τον Παναγιώτη Μπαντούνα από το τμήμα διαχείρισης παρουσίασαν το μεσήμερι της Δευτέρας τα εισιτήρια διαρκείας.
Για 4η συνεχή χρονιά θα υπάρξει μία μείωση της τάξης του 10%, ενώ στο πλαίσιο της τεράστιας φιλανθρωπικής δράσης του συλλόγου θα λειτουργήσει, για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, κερκίδα στην οποία θα φιλοξενούνται -δωρεάν- άνεργοι και ΑμεΑ. «Θα υπάρξει μέχρι και 10% μείωση στις τιμές. Ζούμε στην εποχή που οι Έλληνες υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης. Για τέταρτη χρονιά γίνονται μειώσεις κι αυτό λέει πολλά. Επίσης σε όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα υπάρχει μια κερκίδα που θα καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, ΑμΕΑ και ανέργους, ώστε να μη στερείται κανείς το γήπεδο» τόνισε ο Κώστας Καραπαπάς.


Οπως κάθε χρόνο τα εισιτήρια διαρκείας είναι συνδεδεμένα με την ιδιότητα του ενεργού μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τον διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών να εξηγεί:

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 55 πρωταθλήματα κι έχει παίξει οκτώ ευρωπαϊκούς τελικούς. Με τον κόσμο να στηρίζει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι πάντα δίπλα στις ομάδες ενισχύοντας συνεχώς όλα τα τμήματα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει τα χρήματα για να παίζουν δύο ομάδες του Ολυμπιακού ευρωπαϊκούς τελικούς την ίδια μέρα.
Κατακτήσαμε 55 τίτλους, ενώ από την ίδρυσή του μέχρι το 2010 είχαμε 77. Αυτό συνέβη με τη στήριξη του κόσμου, μέσω της κάρτας φιλάθλου, καθώς και με την οικονομική «αιμοδοσία» του κ. Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλουργήσει, όταν αντίπαλοί μας έχουν διαλυθεί, έχουν υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική. Αυτό γίνεται με τη στήριξη της Θύρας 7, των φιλάθλων μας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, γεμίζουμε κολυμβητήρια, γήπεδα, είμαστε παντού, όταν φυσικά δεν υπάρχουν φωτογραφικές απαγορεύσεις.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει αυτή την προσπάθεια και κανείς δεν έχει εκφράσει την παραμικρή διαμαρτυρία. Είμαστε πολύ περήφανοι για την στήριξη που προσφέρουν οι φίλαθλοι μας. Μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική ομάδα στην Ευρώπη».
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου