Ειδική διαχείριση από τον Πέδρο Μαρτίνς..

Βράδυ Σαββάτου (14/07) στις 20:00 αντίπαλος η Τεσέντερλο. Μεσημέρι Κυριακής (15/07) στις 14:00. Μέσα σε διάστημα 20 ωρών οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο 90λεπτα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να κάνει μια ειδική διαχείριση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Έχει μεν 28 παίκτες στην αποστολή μαζί του, αλλά ο συντελεστής δυσκολίας των δύο ματς είναι εντελώς διαφορετικός.
Σίγουρα η πρώτη αναμέτρηση με την Τεσέντερλο, στο «Thes Sport Centrum», είναι θεωρητικά πιο εύκολο ματς σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Έουπεν, την Κυριακή στο Kehrweg Stadium. Κάτι που σημαίνει πώς το βράδυ του Σαββάτου ίσως να δούμε παίκτες που δεν έχουν και τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς.
Αντίθετα, την Κυριακή θα δούμε έναν Ολυμπιακό που θα είναι με περισσότερους παίκτες που ο Μαρτίνς υπολογίζει σε πρώτη φάση ως βασικούς γιατί θα είναι ένα πιο δυνατό τεστ κόντρα σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας στο Βέλγιο.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου