Το πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού..

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Παρασκευή (13/07) θα αναχωρήσει για το Βέλγιο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Στη συνέχεια θα ταξιδέψει και για την Ολλανδία, όπου θα δώσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας. Η Nova έκανε γνωστές τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων του Θρύλου.
Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 20:00 κόντρα στην Θες Σπορτ Τεσεντερλο, την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 14:00 κόντρα στην Έουπεν. Στη συνέχεια, την Τετάρτη στις 18 Ιουλίου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 19:30 την Σεντ Τρούιντεν, ενώ το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 18:00 την Γκενκ.
Επίσης, την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 20:00 θα αγωνιστούν κόντρα στην Αϊντχόφεν, ενώ τέλος την Πέμπτη στις 26 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν στις 19:00 την Γκεζτέπε.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου