Πετάει «φωτιές» ο νέος Θρύλος ..!

Άκρως θετικό ήταν και το δεύτερο τεστ προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 5-0 την Μποτοσάνι στην Αυστρία και άφησαν και σε αυτό το φιλικό πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.
Ο νέος Θρύλος πετάει «φωτιές», έχοντας μετρήσει μέχρι στιγμής 8 γκολ, χωρίς να έχει δεχτεί κανένα στα δύο πρώτα φιλικά που έχει δώσει.
Βέβαια, από τα φιλικά δεν μπορεί να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, το πρώτο δείγμα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό για τη συνέχεια, με τον Πέδρο Μαρτίνς να «χτίζει» όπως φαίνεται μέχρι στιγμής μία ομάδα που θα αρέσει σε όλους τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός, φυσικά, θα πρέπει να δουλέψει ακόμη πιο πολύ στη συνέχεια, προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα που θέλει, ενώ θα σημειωθούν και σημαντικές προσθήκες το προσεχές διάστημα.
Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όμως, δείχνει να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, η οποία πλέον θα συνεχιστεί από την Κυριακή (08/07) στην Αθήνα, μέχρι να αναχωρήσει για το Βέλγιο και την Ολλανδία στη συνέχεια στις (13/07).
Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, καθώς και τα γκολ των Γκερέρο, Φορτούνη, Καμαρά, Βέργου και Βρουσάι στο : gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου