Επιστολή της Ε.Π.Σ. Πειραιά στον Υφυπουργό Αθλητισμού...


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την εγκατάλειψη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από την Πολιτεία.

Η επιστολή που στάλθηκε έχει ως εξής:


ΠΡΟΣ 
κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Ε.Π.Σ. ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

                                                                                                                                                                    
Κύριε Υπουργέ,                                                                                                                                                                                                                                             H ευαισθησία της πολιτείας για την άνευ προηγουμένου οικονομική ενίσχυση επαγγελματικών ομάδων, εν μέσω κρίσης, εν μέσω περιόδου που  οι φτωχοί Έλληνες  γίνονται ακόμη φτωχότεροι, κάνει  τον ερασιτεχνικό χώρο να είναι πλήρως  απογοητευμένος ,να αισθάνεται κατάφωρα αδικημένος, παραγκωνισμένος. 

Αυτά τα χρήματα που δίνετε προέρχονται από χρήματα που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης στην ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ.

Δυστυχώς κύριε Υπουργέ δεν βλέπουμε την ίδια ευαισθησία και για τα  άμοιρα τα ερασιτεχνικά σωματεία μας που τείνουν σε λίγο να σβήσουν .

Τα σωματεία που ουσιαστικά  υπάρχουν από το υστέρημα του μεροκαματιάρη παράγοντα, που στερεί από την οικογένεια του για να παίξουν μπάλα την Κυριακή.

Τα τελευταία χρόνια διακόπηκε κάθε είδους οικονομική ενίσχυση προς τα ερασιτεχνικά σωματεία μας, παρά τις όποιες εξαγγελίες.

Κύριε Υπουργέ μας κάνετε να αισθανόμαστε  εντελώς μόνοι, ότι ο ερασιτεχνικός χώρος είναι ο φτωχός συγγενής του αθλητισμού.Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου