Θρυλος : ..Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων...

Ο Ολυμπιακός από ώρα σε ώρα θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Γκιγιέρμε, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Βραζιλιάνος μέσος έρχεται στον Θρύλο για να δώσει σιγουριά στον άξονα της ομάδας, αλλά και ποιότητα, έχοντας δείξει στις γεμάτες του σεζόν με την Ουντινέζε και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ότι είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά.
Τη χθεσινή ημέρα, Πέμπτη (16/08) οι Ισπανοί αναφέρθηκαν στο κόστος της μεταγραφής του 27χρονου, κάνοντας λόγο για 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Η αλήθεια είναι όμως, ότι η μεταγραφή κοστίζει πολύ περισσότερο στον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.
Κάτι το οποίο δείχνει πολλά σχετικά με τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον Θρύλο και στους υπόλοιπους, και που κάνει επίσης φανερή την μεγάλη επιθυμία των Πειραιωτών να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα, ώστε να επιστρέψει στους τίτλους και στην κορυφή, εκεί δηλαδή που ανήκει.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου