Το «ερυθρόλευκο» δίδυμο που κάνει τη διαφορά...

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, καθώς πέρα από τις νίκες, έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να φτιάξει μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Στο εντυπωσιακό ξεκίνημα του Θρύλου έχουν συμβάλλει σε πολύ σημαντικό βαθμό οι Κώστας Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Οι δύο παίκτες γνωρίζονταν και πριν από τον Ολυμπιακό από την εθνική ομάδα, δούλεψαν μαζί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και έχουν καταφέρει να αποτελούν ένα φοβερό δίδυμο για τους «ερυθρόλευκους».
Πιο συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων» έχουν συμμετοχή στα 12 από τα 17 γκολ που έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες. Ο «Φόρτου» μετράει 3 γκολ στον Ολυμπιακό και 4 ασίστ, ενώ ο Λάζαρος έχει βρει 5 φορές τα αντίπαλα δίχτυα.
Εκτός από τα γκολ που έχουν σημειώσει ή έχουν συμμετοχή σε αυτά, οι δυο τους συνεργάζονται άψογα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας ένα δίδυμο που έχει φέρει ουσία αλλά και θέαμα στα πρώτα ματς της φετινής σεζόν.
Οι δυο τους εκτός από πολύ καλοί συμπαίκτες, είναι και πολύ καλοί φίλοι και εκτός γηπέδου, κάτι το οποίο έχει αποτελέσματα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ σημαντικό για τον Θρύλο να συνεχίσουν και οι δύο σε αυτό το ρυθμό, καθώς ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας, με τις συνεργασίες αλλά και τις ατομικές εμφανίσεις τους να κάνουν τη διαφορά...

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου