Θρυλος : «Πάμε για μάχη στη Θεσσαλονίκη»..

Το ματς με τον Απόλλωνα πέρασε και πλέον έρχονται αυτά με την Παναχαϊκή -την Πέμπτη στην Πάτρα- αλλά και με τον Άρη, την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό το ματς που «καίει» τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό το «Κλ. Βικελίδης». Διότι στο ματς του κυπέλλου ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Το ματς με τον Άρη έχει τον χαρακτήρα τελικού. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Και παράλληλα να δείξει πώς μπορεί να πάρει και τα ματς μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης».
Κι αυτό που έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πώς βλέπουν το ματς στο «Κλ. Βικελίδης» ως τελικό. Ένα ματς που έχει τεράστια σημασία για όλους. Σχολιάζοντας πώς «πάμε για μάχη στη Θεσσαλονίκη. Αυτό το ματς είναι ένας τελικός. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, το 100%, για να πάρουμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη».
Το βασικότερο, όμως, είναι να μπουν στο γήπεδο και να μην χάσουν χρόνο στο ματς, «πετώντας» ένα ημίχρονο όπως έχει συμβεί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό. Στη Θεσσαλονίκη είναι αναγκαίο ο Ολυμπιακός να μπει πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό του ματς.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου